Betonin kuivatuksen etävalvonta siirrettävän kosteusmittaussalkun avulla

Seemoto-kosteusmittaussalkun avulla voit seurata vesivahingossa kastuneen betonilaatan kuivaustyön edistymistä reaaliajassa toimiston tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletilta. Mittaus tapahtuu tarkoitukseen suunnitelluilla sauva-antureilla, jotka asennetaan muovisella sovittimella betonilaattaan porattuun halkaisijaltaan 16 mm reikään. Anturi mittaa porareiästä suhteellisen ilmankosteuden viiden minuutin välein ja siirtää lukemat langattomasti tukiaseman kautta Seemoto-pilvipalveluun. Helppokäyttöisellä selainpohjaisella käyttöliittymällä tarkistat kuivumisen edistymisen ilman ylimääräisiä mittauskäyntejä työkohteessa. Halutessasi järjestelmä myös ilmoittaa sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun kosteus on saavuttanut ennalta-asettamasi rajan.

 
 Järjestelmä tarjoaa myös erilaisia raportteja, joista näet lukemahistorian graafisessa muodossa kuivauksen eri vaiheissa.

Seemoto-kosteusmittaussalkku on helposti laajennettavissa käyttökohteen mukaan ylimääräisillä huoneilman lämpötila/kosteusantureilla ja lisäbetoniantureilla aina viiteentoista tallentimeen saakka.

 
 

Salkun perussisältö

  • Kuljetus– ja säilytyssalkku
  • Verkkovirtaan liitettävä GSM-tukiasema kiinteästi salkkuun asennettuna
  • Tukiaseman dataliittymä
  • Kaksi betoninkuivatuksen kosteusanturia
  •  Käyttäjätunnukset pilvipalveluun

Sisäilma

Epäiletkö kiinteistössäsi olevan huonon sisäilman? Seemoto -olosuhdevalvontajärjestelmään pohjautuvan sisäilmasalkun avulla pystyt havaitsemaan ilman laatuun liittyvät mahdolliset haittatekijät ja ryhtyä toimenpiteisiin ennen kuin home- tai muut ongelmat alkavat. Jos valvot sisäilman laatua jatkuvasti, voit jo ennaltaehkäisevästi puuttua ongelmiin ja parantaa oikeilla toimenpiteillä ihmisten viihtyvyyttä, edistää terveyttä ja estää kiinteistöjen rakenteelliset vauriot.

Vesivahinko
Oletko vesivahinkojen kuivausalan ammattilainen? Vesivahingossa kastuneen betonilaatan kuivatukseen kuluu usein viikkoja ja työn edistymistä pitää sen edetessä seurata kosteusmittauksilla. Seemoto -olosuhdejärjestelmä antaa apujaan myös alan ammattilaisille. Erityisellä työmaalle kuljetettavalla kuivaussalkulla pystyt seuraamaan kuivumista reaaliajassa Internetiin kytketyn tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla. Vältyt pelkiltä mittauskäynneiltä työmaalla, mikä säästää aikaa ja rahaa.

 
 


Useat suomalaiset yritykset ja yhteisöt seuraavat jo kiinteistöjen sisäilmaa liikuteltavien Seemoto -salkkujen avulla. 


Myös monet kuivausalan ammattilaiset eri puolilla Suomea luottavat Seemoto -kuivaussalkkuun.